Welkom bij Mamma Mia!

In mijn ijssalon zijn er 12 comfortabele zitplaatsen en op het terras nog eens plaats voor 24 tot 30 personen. Om vrienden te ontmoeten, verhalen te vertellen en te genieten van goed gezelschap.

Gewoon een ijsje uit de hand voor de turbogenieter, een ijscoupe voor wie meer wil, of een goede koffie of iets verfrissends. Alles is mogelijk. 

Geniet van een van onze heerlijke Italiaanse koffiespecialiteiten zoals een espresso, een cappuccino of een latte macchiato. En dat bij een stuk zelfgemaakte taart of lekkere VISSER pralines.

Het hele jaar door bied ik heerlijke ijscoupes aan. Mijn heerlijke, Italiaanse gelato is altijd het hart van elke ijscoupe. Naargelang de keuze met vers fruit (afhankelijk van het seizoen), heerlijke huisgemaakte sauzen (van vers fruit, chocolade of karamel) en een beetje slagroom om het geheel af te ronden als “final touch”.

In mijn ijs-toog bied ik steeds wisselende ijssoorten naargelang het seizoen. Altijd vers bereid, met de beste ingrediënten, zoals ik dat in Italië heb geleerd!

In mijn chocolade toog vind je heerlijke VISSER pralines. Uitgelezen chocoladesmaak, creatieve smaakcomposities en, afhankelijk van het seizoen, altijd iets extra’s als cadeau-idee zoals kerstmannen, paashazen of gepersonaliseerde geschenken. 

Omdat ik voornamelijk alleen of met een kleine staf van Mamma Mia-fans werk, is het Mamma Mia-concept gebaseerd op zelfbediening.

Je bestelt aan de balie binnen of buiten en je neemt de bestelling mee naar je tafel. Lege ijs-bekertjes of ander afval graag zelf in de daarvoor bestemde vuilnisbakken deponeren. Bestek, porselein of glaswerk graag op het servies-goed-karretje zetten. Hartelijk dank hiervoor !

Ik kijk uit naar je bezoek!

Bettina